traning en opleiding

Training en Opleiding

Wij delen onze kennis graag door middel van het ontwikkelen en geven van trainingen en opleidingen. Met onze kennis en ervaring zijn wij de aangewezen partij hiervoor. Zo biedt GCE cad-service praktijkgerichte trainingen en opleidingen op het gebied van CAD en GIS. Daarbij analyseren wij desgewenst eerst uw processen, zodat deze geoptimaliseerd en gestandaardiseerd kunnen worden. Hierna kunnen wij doelgericht de juiste training of opleiding voor u ontwikkelen. Want met eenduidigheid en het toepassen van normen kan er een beter rendement worden bereikt.

Na de training houden wij nog gedurende een bepaalde periode contact met de cursisten en bieden ze, waar nodig, ondersteuning. Door deze nazorg bent u verzekerd van een optimaal rendement op uw investering.

GCE cad-service is gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

AutoCAD-training

AutoCAD training

Op het gebied van AutoCAD zijn vele opleiders en opleidingsinstituten werkzaam. GCE cad-service heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van AutoCAD binnen de wereld van infrastructuren. Hierdoor zijn onze cursussen zeer praktijkgericht. Uw medewerkers zullen het verschil merken, doordat zij na het volgen van één of meerdere modules direct zelf aan de slag kunnen. Dit onderscheidend vermogen kunnen wij bieden.

Maatwerktraining GIS

Maatwerk training GIS

Veelal zijn GIS-trainingen erg technisch opgebouwd. De cursisten krijgen meer informatie dan zij nodig hebben om hun werkzaamheden te verrichten. Hierdoor duurt een training onnodig lang en kost die veel geld. GCE cad-service is een praktijkgericht bedrijf die opleidingen op maat schrijft, naar wens van de opdrachtgever. De modules worden opgebouwd met behulp van van afbeeldingen, die elke stap weergeven die genomen moet worden om bepaalde werkzaamheden uit te kunnen voeren. Op deze wijze zal het voor de cursist direct te zien zijn of de werkzaamheden correct verlopen.