traning en opleiding

Training en Opleiding

Kennisdeling doen we niet alleen met de detachering van eigen medewerkers maar ook door anderen te trainen. Met onze kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot de opleider in ons vakgebied. Zo biedt GCE cad-service praktijkgerichte training en opleidingen op het gebied van CAD en GIS. Daarbij analyseren wij eerst uw processen om deze te optimaliseren en standaardiseren waarna wij doelgericht de juiste training verzorgen. Want met eenduidigheid en het toepassen van normen kan er een beter rendement worden bereikt.

In onze vestiging in Hellevoetsluis beschikken wij over een trainingsruimte voor groepen tot 10 deelnemers. Omdat de trainingen praktijkgericht zijn bereikt u snel het gewenste resultaat en beschikken uw mensen over de juiste informatie om op eenduidige en betrouwbare wijze met uw GIS– en CAD-systemen te werken.

GCE cad-service is gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

Na de training houden wij nog gedurende een bepaalde periode contact met de cursisten en bieden ze, waar nodig, ondersteuning. Door deze nazorg bent u verzekerd van een optimaal rendement op uw investering.

AutoCAD Training

AutoCAD training

Op het gebied van AutoCad zijn vele opleiders en opleidingsinstituten werkzaam. GCE heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van AutoCad binnen de wereld van Infra-structuren. Hierdoor zijn onze cursussen hand-on en vanuit de praktijk geschreven. Uw medewerkers zullen het verschil merken doordat ze na het volgen van één of meerdere modules direct zelf "aan de slag kunnen". Dit onderscheidend vermogen kunnen wij bieden.

Maatwerk Training GIS

Maatwerk training GIS

Veelal zijn GIS opleidingen erg technisch opgebouwd. De cursisten krijgen meer informatie dan hun werkzaamheden omvatten. Hierdoor duurt een cursus onnodig langer en kost dus ook meer geld. GCE cad-service is een praktijkgericht bedrijf die de opleidingen op maat schrijft en naar de wens van de klant. De modules worden onderbouwd aan de hand van afbeeldingen die elke stap weergeven die genomen moeten worden om zijn of haar werkzaamheden uit te kunnen voeren. Op deze wijze zal het voor de cursist direct te zien zijn of de werkzaamheden correct verlopen.