Bedrijfsprofiel

In 2000 is onze voormalige directeur Lejo van Gameren begonnen met het opzetten van GCE cad-service. Omdat het bedrijf gestaag bleef groeien, zijn we vanuit zijn beroemde zolderkamertje, via de Daltonweg, naar de Nijverheidsweg te Hellevoetsluis doorgegroeid. Momenteel zijn we gevestigd aan Daltonweg 9 te Hellevoetsluis. In 2018 hebben Bas Hendriks, Viktor Tops en Arnoud Roeloffs het stokje overgenomen. Vanuit deze basis werken wij aan het verder uitbouwen van ons bedrijf.

GCE cad-service Holding B.V. stuurt de werkmaatschappijen GCE cad-service Engineering B.V. en GCE cad-service Infra B.V. aan.

 

Missie

GCE cad-service Holding B.V. en haar werkmaatschappijen hebben zich tot doel gesteld om voor haar klanten niet alleen een uitvoerend kwalitatief hoogwaardig tekenbureau te zijn, maar vooral ook een ondersteunende partner in het werkproces van de klant. Dit doen wij door continu de ontwikkelingen in de markt ons eigen te maken. De mogelijke veranderingen hieruit nemen wij op in onze werkprocessen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten optimaal worden bediend.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij hebben onszelf flinke MVO-doelen opgelegd. Het regionale karakter van ons bedrijf geeft werknemers voldoende mogelijkheden om woonwerk-verkeer per fiets of openbaar vervoer te laten plaatsvinden.