Bedrijfsprofiel

Februari 2000 is de huidige directeur begonnen met het opzetten van GCE cad-service. Doordat het bedrijf gestaag bleef groeien zijn we vanuit het beroemde zolderkamertje via de Daltonweg naar de Nijverheidsweg te Hellevoetsluis doorgegroeid. Momenteel zijn we gevestigd aan de Daltonweg 9 te Hellevoetsluis. Vanuit deze basis werken medewerkers aan het verder uitbouwen van ons bedrijf.

GCE cad-service Holding B.V. stuurt de werkmaatschappijen aan: GCE cad-service Engineering B.V., GCE cad-service Infra B.V.

 

Missie

GCE cad-service Holding B.V. en haar werkmaatschappijen hebben zich tot doel gesteld om voor haar klanten niet alleen een uitvoerend kwalitatief hoogwaardig tekenbureau te zijn maar vooral een ondersteunende partner in het werkproces van de klant. Door continu de ontwikkelingen in de markt ons eigen te maken, de mogelijke veranderingen hieruit in onze werkprocessen op te nemen en daarmee de klanten optimaal te bedienen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Doordat GCE cad-service zich "beweegt" in de energiemarkt, hebben we onszelf zware mvo-doelstellingen opgelegd. Het regionale karakter van ons bedrijf geeft werknemers voldoende mogelijkheden om woonwerk-verkeer per fiets of openbaar vervoer te laten plaatsvinden.