Ontruimingsplattegrond conform NEN-1414 en ISO-23601

Ontruimingsplattegronden zijn wettelijk verplichte onderdelen van vluchtwegmarkeringen. De wettelijke normen en eisen, zoals NEN-1414 en ISO-23601, vormen de basis voor deze ontruimingsplattegronden.

GCE cad-service maakt ontruimingsplattegronden door vereenvoudiging van de officiële bouwkundige tekeningen. Tevens is het mogelijk om door ons uw pand, bouwwerk of terrein in te meten.

Wij hebben zelf diverse soorten stijlen ontruimingsplattegronden ontwikkeld. Het is echter geen probleem om de plattegronden volledig te re-stylen met uw huisstijl.

Leesbaarheid en bruikbaarheid zijn de belangrijkste elementen in een ontruimingsplattegrond. Personen zonder technische achtergrond of ervaring in het lezen van technische tekeningen moeten gebruik kunnen maken van de plattegronden.

Ontruimingsplattegronden kunnen tevens gebruikt worden als plaatsbepaling. Hierdoor krijgen geïnteresseerden informatie over hun positie in een gebouw of op een terrein en vinden zij tegelijk informatie over nooduitgangen en vluchtroutes.