engineering

Engineering B.V.

Het vervaardigen van alle soorten CAD tekeningen is de core business van de werkmaatschappij GCE cad-service Engineering B.V. De diensten en producten zijn geheel afgestemd op projecten in de ondergrondse infrastuctuur, civiele techniek, bouwkunde en werktuigbouwkunde. De deskundigheid en expertise zorgen voor snelle oplevering van uw project.

Het vervaardigen van vergunnings- en werktekeningen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. U kunt bij onze CAD specialisten terecht voor bijvoorbeeld standaardisatie van uw tekenwerk, vervaardigen van 3D modellen, plot en repro werk.

Ondergrondse Infrastructuur

Ondergrondse infra

De ondergrondse infra is onmisbaar voor de economie van Nederland. Kabels, leidingen en netwerken voor transport en distributie van ondermeer gas, (drink)water, elektra, olie en chemie, warmte en koude vormen een grote afhankelijkheid van zowel de consument als het bedrijf.

GCE cad-service is specialist op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Begonnen in 2000 met het vervaardigen van werk/vergunningstekeningen Kabels en Leidingen (K&L) Elektra, Gas en Stadsverwarming. Door deze jarenlange ervaring kent de Nederlandse bodem nauwelijks nog geheimen. In de loop der jaren is de deskundigheid en kennis zodanig verbreed dat ook andere "ondergrondse" disciplines zoals: Telecom, Water, FTTH en anderen tot ons dienstenpakket toebehoren.

Civiele techniek

Civiele techniek

Civiele techniek wordt over het algemeen beschouwd als een toegepaste wetenschap die zich bezighoudt met objecten die in of aan de grond zijn gebonden. De activiteit kabels en leidingen (K&L) is in het bovenstaand artikel beschreven maar u kunt GCE cad-service ook betrekken bij het tekenen van spoorwegconstructies (rail-infra), bruggen, wegen, verkeersplannen, waterbouwkunde en geotechniek.

GCE cad-service is uw procesondersteunend tekenbureau! Uw objectregistratie voor bijvoorbeeld tracéstudies kunt u laten verzorgen door GCE cad-service. Door middel van deskundig veldonderzoek  ontvangt u op basis van uw eisen en wensen een fotoboek van uw objecten, hierbij hoort tevens een tekening met de coördinaten van de foto's en de richting van de genomen foto.

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Warmtedistributie ofwel stadsverwarming en de daarbij behorende pompen en appendages kunnen door GCE cad-service in zowel 2D als 3D worden uitgewerkt. Onze betrokkenheid bij uw project en deskundigheid van de techniek wordt vertaald in professionele tekeningen.

Werktuigbouwkunde bevat natuurlijk nog vele andere onderwerpen en diensten waarbij GCE cad-service u kan ondersteunen. U kunt contact opnemen met ons om uw plannen en wensen in beeld te laten brengen.

Bouwkunde

Bouwkunde

Uw bedrijf groeit, medewerkers klagen over een te kleine werkplek, maar aan een te grote investering voor een nieuw en groter pand wilt u liever niet denken. Misschien is een verbouwing, aanbouw of opbouw een juiste oplossing voor uw huisvesting. Wij gaan deze uitdaging niet uit de weg en leveren u de bestaande en nieuwe bouwkundige tekeningen van uw bedrijfspand. 

GCE cad-service is een bouwkundig tekenbureau en uw Business-to-Business partner op het gebied van bouwtechnische tekeningen. Of het gaat om een aanbouw voor uw entree, of een extra verdieping in uw loods, wij brengen uw ideeën gedetailleerd in beeld. Mede door onze bouwkundige kennis van installaties, systemen en bouwbesluiten kunnen wij uw nieuwe plan ontwerpen en toetsen naar de eisen van de overheid. Na goedkeuring kunnen wij tevens het vergunningsproces voor u verzorgen.